Naslovna Kontakt Prodaja: 021 475 44 24

DirectAccount broker portal

DirectAccount je svojom arhitekturom i poslovnim modelom u potpunosti okrenut brokerskim kućama i njihovim klijentima. Omogućava uspostavljanje kompletne komunikacije sa klijentom, privlačenje i animiranje klijenata kao i uvođenje novih, savremenih servisa koji brokerskoj kući treba da sa jedne strane pojednostave poslovanje, a da sa druge strane omoguće uvođenje novih servisa.

U tom pogledu, DirectAccount omogućava formiranje različitih poslovnih paketa koji će se staviti na raspolaganje klijentima.

DirectAccount je integrisano rešenje za prezentovanje podataka na web-u i za uspostavljanje kompletne komunikacije sa klijentima na direktan način. Rešenje omogućava sledeće:

  • Uspostavljanje korporativnog prisustva na internetu kroz jednostavno prezentovanje i promenu svih podataka
  • Jednostavno i brzo menjanje sadržaja na prezentaciji od strane zaposlenih, bez potrebe za angažovanjem programera i bez potrebe za znanjem programskih jezika – odmah i sada
  • Mogućnost jednostavnog i brzog publikovanja vesti od strane zaposlenih u brokerskoj kući
  • Direktan pristup podacima od strane klijenta putem interneta i pregled stanja portfolija, pregled svih transakcija, tehnička analiza, itd.
  • Formiranje proizvoda koji omogućavaju uspostavljanje novih servisa i generisanje prihoda za brokersku kuću (analize, uporedni prikazi, tehnička analiza, fundamentalna analiza, notifikacije, itd.)